Baza danych

Pierwsi absolwenci V Liceum Ogólnokształcącego wyszli ze szkoły w roku 1994. Od tego czasu szkoła ma ponad 1500 absolwentów.

Naszym celem jest zbudowanie bazy danych społeczności absolwentów oraz zapewnienie możliwości komunikacji i dotarcia do rówieśników z Liceum w przyszłości.

Absolwentów najpierw zapraszamy do aktywacji konta absolwenta.

Absolwenci, którzy zaktywują swoje konto będą mieli dostęp do BAZY ABSOLWENTÓW, która dostępna jest z profilu konta absolwenta.

Baza danych absolwentów dostępna jest tylko i wyłącznie dla aktywnych kont absolwentów. Dane osobowe w niej zawarte przetwarzane są przez Stowarzyszenie V Liceum Ogólnokształcące tylko i wyłącznie w celu przekazywaniu informacji związanych z życiem Liceum i działaniami Stowarzyszenia. Dane częściowo (telefon, email oraz zdjęcie profilowe) udostępniane są innym absolwentom o ile wyrażona jest na to zgoda.

Dane są należycie chronione i nikomu nieupoważnionemu nie są udostępniane. Oprogramowanie jest aktualizowane.